Адвокатська група України отримала нагороду за високу якість юридичних послуг

ТОВ “Адвокатська група України” отримало нагороду за високу якість юридичних послуг в рамках І міжнародної спеціалізованої виставки-форуму “Юриспруденція 2007”

Переглянути всі новини
Новини компанії
02 Липня 2014
З 1 липня 2014 року  набули зміни до Податкового кодексу України, внесені Законом України "Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні" в частині оподаткування доходів фізичних осіб (ПДФО). Так відповідно до внесених змін фактично...
Детальніше
18 Квітня 2013
Українцям доведеться сплачувати новий податок на нерухоме майно, який вступив в силу з 1 січня 2013 року. Відтепер власникам нерухомості, в залежності від розміру житлової площі будуть застосовуватись наступні ставки податку: 
Детальніше
Консультації

В результаті перепаду електричної напруги в мережі у мене згорів холодильник, придбаний менше року тому. Що мені робити? До кого звертатися?

Детальніше

Добрий день! Я вийшла заміж та змінила своє дівоче прізвище на прізвище чоловіка. Підкажіть як тепер замінити мій старий закордонний паспорт на паспорт із вже зміненим прізвищем. Дякую!

Детальніше
Проекти
Клієнт:
ТОВ "Єдина торгова система-Киев" оскарження податкових повидомлень ДПІ Адвокатська група України представила інтереси ТОВ «ЄТС-Київ», під час оскарження в судовому порядку податкових повідомлень-рішень, винесених ДПІ у Дніпровському районі м.Києва, яким компанії було визначено грошове зобов’язання на загальну суму 5 450 761,00 грн. Податкові...
Детальніше
Клієнт:
Державний міжнародний аеропорт "Бориспіль" Адвокатська група України виграла тендер на надання юридичних послуг Державному міжнародному аеропорту "Бориспіль" у 2008 році.
Детальніше