Ваша безпека - наша турбота

Адвокатська група України є однією з провідних юридичних компаній що надає послуги в Україні для корпоративних клієнтів та фізичних осіб, яка успішно зарекомендувала себе на ринку юридичних послуг на протязі 10 років. Основними напрямками нашої діяльності є захист інтересів юридичних та фізичних осіб під час вирішення судових споров пов'язаних з їх господарською діяльності, а також консультування з питань оподаткування та надання юридичної допомоги в оскарженні податкових повідомлень рішень, захист під час проведення досудового слідства та розгляду кримінальних справ в судах.

Нашою компанією широко використовується у своїй діяльності застосування альтернативних засобів вирішення господарський споров таких як досудове врегулювання споров та звернення до третейського суду.

Використання у здійсненні господарської діяльності юридично виважених господарських договорів надасть Вашому бізнесу можливість отримання додаткових гарантій виконання договірних зобов'язань контрагентами.

Наша компанія має можливість здійснити попередню перевірку Вашого контрагента, ще до укладення відповідних договорів.

Використання отриманого нами досвіду у консультуванні суб'єктів підприємницької діяльності з питань оподаткування, а також оскарження податкових повідомлень рішень в судах надасть вашому підприємству додаткової впевненості у здійсненні господарської діяльності та під час проведення податкових перевірок та митного оформлення товарів.

Адвокатська група України використовує у своїй діяльності досвід не лише власних працівників, а й значної кількості партнерів, що спеціалізуються на різних правозастосовчих напрямках та спеціалізаціях.

Ми пропонуємо Вам укласти з нами договір про надання юридичних послуг, при цьому Вами оплачуються лише фактично надані послуги на підставі акту виконаних робіт, а ваші витрати на оплату послуг адвоката з ведення цивільних, господарських та третейських справ у судах можуть бути стягнуті при позитивному вирішенні справи з протилежної сторони.

Обравши Адвокатську групу України в якості свого юридичного радника Ви зможете забезпечити своєму бізнесу достойний юридичних захист, як у відносинах з державними органами так й з Вашими партнерами, клієнта та контрагентами.

Ми пропонуємо :

1. Представництво Ваших інтересів під час проведення перевірок контролюючими органами та за необхідності оскарження їх дій та рішень до суду.

2. Повний юридичний супровід виконання договірних зобов'язань Ваших клієнтів, контрагентів;

3. Надання податкових консультацій, аналіз ведення господарської діяльності Вашого підприємства на предмет відповідності вимогам податкового законодавства, судовий захист Вашого підприємства від стягнення донарахованих податків, штрафів, пень.

4. Аналіз та консультування з питань трудового законодавства, представництво Ваших інтересів в трудових спорах.

5. Розробка та створення системи внутрішньої документації підприємства.

6. Проведення аналізу договорів до їх підписання на предмет захисту Ваших інтересів у тому числі проведення перевірки контрагента щодо його "ділової благонадійності".

7. Проведення всіх дій щодо внесення змін до статутних документів, внесення змін до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій.

8. Захист у кримінальному провадженні.

 

Адвокатська група України пропонує Вам скористатися послугою автоматичного моніторингу Вашого підприємства або ж підприємства Вашого бізнес партнера.

Моніторинг включає в себе щоденну перевірку державних реєстрів на предмет внесення зміни по даній компанії.

До моніторингу потрапляє інформація з Єдиного державного реєстру підприємств, організацій установ (ЄДРПОУ), з реєстрів державної фіскальної служби, в тому числі про зовнішньоекономічну діяльність підприємства, реєстру судових рішень, інформація про офіційні публікації, інформація про ліцензії, інформація про заплановані перевірки, про проведені тендери в яких підприємство було визнано переможцем, «чорні списки» АМКУ, а також неплатників заробітної плати.

Анулювання ПДВ, наявність податкового боргу інші зміни в статусі платників податків, відкриття справи про банкрутство Вашого боржника, також не пройдуть без Вашого відома.

Підписавши договір на проведення автоматичного моніторингу Ви можете бути впевнені що в разі прийняття судового рішення в якому згадується код ЄДРПОУ Вашого підприємства Ви будете повідомлені про нього в день появи даного рішення в єдиному реєстрі судових рішення. Приймаючи до уваги, що автоматичний моніторинг виявляє судові рішення в яких зазначений код ЄДРПОУ підприємства, Адвокатська група України пропонує Вам скористатись додатковою послугою ручного моніторингу реєстру судових рішень по назві підприємства. Так, наш працівник двічі на тиждень буде перевіряти реєстр судових рішень на наявність нових судових рішень в яких згадується підприємство, що вас цікавить.

Окремо наша компанія може надати послугу з моніторингу нерухомого майна, що надасть вам оперативну інформацію, щодо здійснення будь-якого відчуження нерухомого мана за вказаною Вами адресою.

 

Перевірка Вашого бізнес партнера є дуже важливим етапом укладення перш за все суттєвих угод та покликана на попередження Вас від здійснення діяльності з недобросовісними контрагентами.

Перевірка включає в себе : отримання інформації з ЄДРПУО щодо вашого контрагента, вивчення історії діяльності підприємства, його фінансової звітності, наявності судових справ стороною яких є підприємство, вивчення пов'язаності даного підприємства з іншими підприємствами або фізичними особами, через засновників, керівників, відстеження інших зв'язків та історії діяльності пов'язаних юридичних осіб, керівників та засновників підприємства, наявності у Вашого контрагента необхідних матеріально технічних умов та необхідних працівників для виконання своїх обов'язків за договором. Детальний аналіз благонадійності Вашого контрагента убезпечить Вас від укладення угод з фірмами одноденками, підприємствами, що мають ознаки фіктивності, або мають недостатню кількість матеріальних та людських активів для виконання взятих на себе за договором зобов'язань, що може призвести в послідуючому до донарахування Вам податків та штрафних санкцій.

 

 Ціни на наші послуги

 

Пункт

Найменування послуги

Кваліфікація виконавця

Одиниця вимірювання

вартість

1

Захист представництво в правоохоронних органах, судах

Адвокат

день

1000 грн.

2

Консультація усна/письмова

Адвокат

час

500 грн.

3

Консультація усна/письмова

Директор

час

1000 грн.

4

Підготовка процесуальних документів

Адвокат

час

500 грн.

5

Підготовка процесуальних документів

Директор

час

1000 грн

6

Підготовка процесуальних документів

Юрист, помічник адвоката

час

300 грн.

7

Копіювання документів, пошук інформації в мережі інтернет

Технічний працівник

Час

200 грн.

8

Інші послуги технічних працівників

Технічний працівник

Час

200 грн.

9

Кур'єрські послуги в межах Києва

Технічний працівник

шт.

200 грн.

10

Реєстрація ТОВ, ПП

 

шт

1500 грн.

11

Інші реєстраційні дії

 

шт

від 150 грн.

12

Представництво інтересів в судді

у майнових позовах

Адвокат

справа

від 10 % від ціни позову.

13

Представництво інтересів в судді у немайнових спорах

Адвокат

справа

від 5000 грн.

14

Моніторинг підприємства на зміни в держаних реєстрах

 

за підприємство

від 500 грн./рік

15

Перевірка вашого бізнес партнера

 

за підприємство

від 500 грн./рік

16

Моніторинг відчуження нерухомого майна

 

за об'єкт нерухомості

100 грн./міс

 

Ціни на послуги з представництва інтересів в судді наведені орієнтовні та встановлюються сторонами остаточно шляхом підписання відповідного договору на ведення справи в судді. На вартість послуг з судового представництва впливає складність справи та ціна позову (так представництво у справах з ціною позову менш ніж 50 000 грн. вартість послуг з представництва буде складати від 3000 грн. не залежно від ціни позову, при ціни позову більш ніж 500 000 грн. вартість послуг буде встановлюватися окремо та може складати від 2 % від ціни позову). 

Відповідно до вимог чинного законодавства витрати сторони на оплату послуг адвоката з ведення справи відносяться до складу судових витрат та можуть бути стягнуті із сторони, що програла справу.

У всіх випадках надання послуг за межами міста Києва замовник сплачує додатково витрати понесені Виконавцем для надання таких послуг (транспортні витрати, витрати на проживання адвоката на час відрядження).

Вартість послуги з моніторингу підприємства, перевірки вашого бізнес партнера є базовими та можуть бути збільшені наприклад у випадку значної судової практики даного підприємства та в інших випадках таких як додатковий моніторинг в “ручному” режимі.

 

Адвокатська група України також пропонує Вам скористатися послугу передплаченого сервісу, яка включає в себе комплексне юридичне супроводження Вашого підприємства при здійсненні сплати абонентського обслуговування. Для чого пропонуємо Вам скористатися одним з наступних пакетів послуг.

 

Базовий пакет

Вартість 6000 грн. / міс.

Юридичний аналіз договорів

До 5 договорів в місяць.

Консультація усна/письмова

5 годин в місяць.

Моніторинг підприємства замовника

Входить в щомісячну плату.

Моніторинг контрагентів

5 підприємств одночасно.

Перевірка Вашого бізнес партнера (базова)

3 підприємства в місяць.

Перевірка Вашого бізнес партнера (поглиблена)

1 підприємство в місяць.

Моніторинг відчуження нерухомого майна

5 об'єктів на місяць.

Знижка на весь перелік послуг, що не входять до пакету Базовий, або ж перевищують встановлений ліміт

20 %

 

 

Стандартний пакет 

Вартість 10 000 грн. / міс.

Юридичний аналіз договорів

До 10 договорів в місяць.

Консультація усна/письмова

10 годин в місяць.

Моніторинг підприємства замовника

Входить в щомісячну плату.

Моніторинг контрагентів

10 підприємств одночасно.

Перевірка Вашого бізнес партнера (базова)

6 підприємства в місяць.

Перевірка Вашого бізнес партнера (поглиблена)

3 підприємства в місяць.

Моніторинг відчуження нерухомого майна

10 об'єктів на місяць.

Підготовка позову, відзову (заперечення) на позов, апеляційної, касаційної скарги (відзив на апеляційну, касаційну скаргу)

1 шт.

Представництво інтересів замовника в контролюючих, правоохоронних органах судах

3 дня

Знижка на весь перелік послуг, що не входять до пакету Базовий, або ж перевищують встановлений ліміт

30 %

 

Пакет ВСЕ ВКЛЮЧЕНЕ  

25 000 грн./міс

Включає весь перелік юридичних послуг

Загальний обсяг послуг не може перевищувати в сукупності 120 годин/ місяць.

Знижка на весь перелік послуг, що перевищують встановлений ліміт

50 %

Новини компанії
04 Квітня 2013
У Верховній Раді Ураїни зареєстровано проект Закону "Про внесення змін до податкогово кодексу України" від 01.04.2013 N 2672, яким пропонується встановити екологічний податок за розміщення твердих відходів. Податок, що справлятиметься за розміщення твердих побутових відходів...
Детальніше
23 Квітня 2013
Верховною Радою України 16 квітня 2013 року прийнято за основу та в цілому  проектом Закону України від 18.02.2013 р. № 2313 “Про внесення доповнень до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми", автором якого виступив народний депута України  Ігор...
Детальніше
Консультації

Що робити, якщо втрачено наказ господарського суду на примусове виконання рішення суду?

Детальніше

Що означає всеукраїнський статус громадського об'єднання. Яким чином він набувається і як його можна підтвердити?

Детальніше
Проекти
Клієнт:
Державне підприємство Міжнародній аеропорт "Бориспіль" Адвокатська група України виграла тендер на надання юридичних послуг Державному підприємству "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у 2009 році.
Детальніше
Клієнт:
ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль"- ВАТ "Авіокомпания "Авіалінії УКраїни" 17 травня 2011 року нашими адвокатами було підготовлено та подано позов до Господарського суду Київської області з метою захисту порушеного права Державного підприємства “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” внаслідок незаконних дій Відкритого акціонерного товариства...
Детальніше