Реєстрація підприємств

Якщо Ви прийняли рішення займатись підприємницькою діяльністю, маєте бажання створити власну справу та розпочати бізнес, не варто нехтувати послугами юриста, адвоката, адже процедура підготовки установчих документів та безпосередньо процедура реєстрації створення нового підприємства достатньо кропітка та відповідальна справа. Від юридично правильної організації підприємницької діяльності зачасту залежить її подальше існування та успішність. Юридичну підтримку при організації початку Вашого підприємницького задуму допоможе Адвокатська група України.

Юристи нашої компанії нададуть Вам кваліфіковану допомогу при обранні організаційно-правової формою господарювання, підготують усі необхідні документи та здійснять необхідні дії для безпосередньої реєстрації суб'єкта господарювання.

Отже перш за все необхідно визначити яка організаційно-правова форма буде оптимально відповідати меті вашої підприємницької діяльності, її масштабам, обраному напряму підприємницької діяльності, також має бути враховано особливості оподаткування при виборі того, чи іншого виду підприємницької діяльності. Організаційно-правова форма господарської діяльності може бути виражена як у вигляді юридичної особи, так і у вигляді фізичної особи-підприємця.

Реєстрація фізичної особи-підприємця (реєстрація СПД):

Реєстрація підприємця включає наступні заходи:

1.Підготовка та подача документів в реєстраційний відділ районної державної адміністрації.

2.Отримання довідки про взяття на облік платника податків за формою № 4-ОПП.

3.Постановка на облік до Пенсійного фонду інших фондах соціального страхування.

4.Відкриття рахунку в банку.

5.Виготовлення печаток і штампів.

Важливо пам'ятати, що громадянин-підприємець відповідає за своїми зобов'язаннями усім своїм майном, на яке відповідно до закону може бути звернено стягнення.

 

Новини компанії
25 Квітня 2014
5 квітня 2014 постановою Центральної виборчої комісії України № 366 директор ТОВ "Адвокатська група України" Володимир Шахрай був зареєстрований довіреною особою кандидата на пост Президента України Порошенка Петра Олексійовича по 105 та 110 виборчих округах з центрами, які знаходяться у м....
Детальніше
15 Квітня 2013
15.04.2013 року набрала чинності постанова КМ України № 111 від 11.02.2013 року, згідно якої внесено зміни до Правил дорожнього руху, затверджених постановою КМ України від 10.10.2001 року № 1306. Так, зокрема нововеденням стало те, що...
Детальніше
Консультації

Доброго дня! Я маю намір позичити родичеві грошову суму у розмірі 10 000 грн. Як краще з юридичної точки зору оформити передачу коштів? Чи буде достатньо лише розписки від позичальника? Дякую.

Детальніше

Відповідно до Закону України “Про громадські об'єднання” громадським об'єднанням надано право здійснювати підприємницьку діяльність. Чи означає це, що віднині громадські об'єднання можуть подібно до підприємств вести комерційну діяльність і отримувати від неї прибуток?

Детальніше
Проекти
Клієнт:
Служба автомобільних доріг у Київській області - оскарження акту перевірки КРУ Контрольно-ревізійним управлінням Київської області проведено планову перевірку фінансово господарської діяльності Служби автомобільних доріг у Київській області за період з 01.06.2008 року по 31.03.2010 року. За результатами перевірки Контрольно-ревізійним управлінням направлено вимогу від...
Детальніше
Клієнт:
Державне підприємство Міжнародній аеропорт "Бориспіль" Адвокатська група України виграла тендер на надання юридичних послуг Державному підприємству "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у 2009 році.
Детальніше