Господарське право

Будь-яке підприємство у своїй діяльності постійно входить до сфери господарських правовідносин, коли ви продаєте або купуєте товар, отримуєте або надаєте послуги ваше підприємство вступаєте у правові відносини з іншим підприємством, а дані відносини впливають і на ваші обов'язки щодо сплати податків і зборів, за розрахунком перед вашими постачальниками і т. д.

У більшості випадків контрагенти дотримуються всіх умов здійснення господарської діяльності. але на будь-якому підприємстві виникають ситуації, коли ви поставили товар або зробили послугу, а підприємство контрагент не розрахувався з вами або розрахувалося не вчасно і навпаки ви оплатили кошти, а вам не поставили товар, не надали послугу, поставили неякісний товар або неякісну послугу, порушили терміни виконання зобов'язань.

Повністю уникнути таких випадків неможливо, але зменшити їх і мінімізувати негативні наслідки для вашого підприємства можуть допомогти наші фахівці.

Ми можемо запропонувати вам перевірку вашого контрагента, ще до укладання угоди або її виконання з вашого боку. Підготувати текст угоди де збалансовано будуть захищені ваші права та інтереси. Виробити способи забезпечення виконання зобов'язань найбільш приємні для конкретної господарської операції. Перевірити повноваження представника контрагента на укладення угоди. Підготовка тексту угоди як правило вимагає від фахівця який її готує знання не тільки загальних правил здійснення певного виду господарської операції, а також і знання які купуються тільки з досвідом застосування норм матеріального права судами, для того щоб якісно підготувати угоду юрист повинен володіти специфікою здійснення конкретної господарської операції, розуміти умови поставки товару, розуміти специфіку поставленого товару та інші аспекти здійснення господарської операція (транспорт, оподаткування, зберігання, відповідальність за збереження товару, необхідність отримання дозволів та ліцензій), у зовнішньоекономічних угодах, наявність міждержавних договорів, можливість визнання угоди недійсними і наслідки такого визнання.

Ми маємо значний досвід захисту порушених прав в господарських та третейських судах, у міжнародних комерційних арбітражах, а витрати на послуги адвоката у відповідності зі ст. 44 Господарського процесуального кодексу України відносяться до складу судових витрат і стягуються з боку програла справу.Отже скориставшись нашими послугами ви зможете стягнути попередньо оплачену вартість послуг адвоката з вашого контрагента. Наша компанія також надає послуги з виконання судових рішень, представництва ваших інтересів в органах державної виконавчої служби. Більш детальну інформацію з юридичного супроводу окремих господарських операція Ви знайдете на нашому сайті у відповідному розділі або зателефонувавши до нашого офісу.

Новини компанії
05 Червня 2013
  5 червня цього року у Верховній Раді України було зареєстровано законопроект про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223.  
Детальніше
15 Листопада 2006
Адвокатською групою України укладений довгостроковий договір про надання юридичних послуг з однією з провідних будівельних компаній України ТОВ "Житло-Буд". Даний договір передбачає, що Адвокатська група України буде виступати юридичним радником ТОВ "Житло-Буд" у всіх питаннях, що вимагають...
Детальніше
Консультації

Наша всеукраїнська громадська організація екологічного спрямування діє вже більше восьми років. З 1 січня 2013 року набув чинності новий Закон України “Про громадські об'єднання”. Чи потрібно нам буде проводити перереєстрацію громадської організації і який строк надається для цього?

Детальніше

Представництво іноземної компанії в Україні бажає оформити на роботу іноземця. Які документи і куди потрібно подавати для дотримання законного порядку при такому оформленні?

Детальніше
Проекти
Клієнт:
ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль"- ВАТ "Авіокомпания "Авіалінії УКраїни" 17 травня 2011 року нашими адвокатами було підготовлено та подано позов до Господарського суду Київської області з метою захисту порушеного права Державного підприємства “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” внаслідок незаконних дій Відкритого акціонерного товариства...
Детальніше
Клієнт:
АТЗТ "Вібропрес" 28.11.2008 Господарським судом м. Києва порушено провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника АТЗТ “Вібропрес”. Вказане стало наслідком рейдерського захоплення боржника та неправомірного, фактично безкоштовного, відчуження майна...
Детальніше