Господарське право

Будь-яке підприємство у своїй діяльності постійно входить до сфери господарських правовідносин, коли ви продаєте або купуєте товар, отримуєте або надаєте послуги ваше підприємство вступаєте у правові відносини з іншим підприємством, а дані відносини впливають і на ваші обов'язки щодо сплати податків і зборів, за розрахунком перед вашими постачальниками і т. д.

У більшості випадків контрагенти дотримуються всіх умов здійснення господарської діяльності. але на будь-якому підприємстві виникають ситуації, коли ви поставили товар або зробили послугу, а підприємство контрагент не розрахувався з вами або розрахувалося не вчасно і навпаки ви оплатили кошти, а вам не поставили товар, не надали послугу, поставили неякісний товар або неякісну послугу, порушили терміни виконання зобов'язань.

Повністю уникнути таких випадків неможливо, але зменшити їх і мінімізувати негативні наслідки для вашого підприємства можуть допомогти наші фахівці.

Ми можемо запропонувати вам перевірку вашого контрагента, ще до укладання угоди або її виконання з вашого боку. Підготувати текст угоди де збалансовано будуть захищені ваші права та інтереси. Виробити способи забезпечення виконання зобов'язань найбільш приємні для конкретної господарської операції. Перевірити повноваження представника контрагента на укладення угоди. Підготовка тексту угоди як правило вимагає від фахівця який її готує знання не тільки загальних правил здійснення певного виду господарської операції, а також і знання які купуються тільки з досвідом застосування норм матеріального права судами, для того щоб якісно підготувати угоду юрист повинен володіти специфікою здійснення конкретної господарської операції, розуміти умови поставки товару, розуміти специфіку поставленого товару та інші аспекти здійснення господарської операція (транспорт, оподаткування, зберігання, відповідальність за збереження товару, необхідність отримання дозволів та ліцензій), у зовнішньоекономічних угодах, наявність міждержавних договорів, можливість визнання угоди недійсними і наслідки такого визнання.

Ми маємо значний досвід захисту порушених прав в господарських та третейських судах, у міжнародних комерційних арбітражах, а витрати на послуги адвоката у відповідності зі ст. 44 Господарського процесуального кодексу України відносяться до складу судових витрат і стягуються з боку програла справу.Отже скориставшись нашими послугами ви зможете стягнути попередньо оплачену вартість послуг адвоката з вашого контрагента. Наша компанія також надає послуги з виконання судових рішень, представництва ваших інтересів в органах державної виконавчої служби. Більш детальну інформацію з юридичного супроводу окремих господарських операція Ви знайдете на нашому сайті у відповідному розділі або зателефонувавши до нашого офісу.

Новини компанії
24 Квітня 2013
У Верховній Раді України 22.04.2013 року зареєстровано проект нового Трудового кодексу  України, ініціаторами якого є народні депутати України, члени фракції партії Регіонів Стоян Олександр Миколайович та Сухий Ярослав Михайлович. Новий...
Детальніше
25 Квітня 2014
5 квітня 2014 постановою Центральної виборчої комісії України № 366 директор ТОВ "Адвокатська група України" Володимир Шахрай був зареєстрований довіреною особою кандидата на пост Президента України Порошенка Петра Олексійовича по 105 та 110 виборчих округах з центрами, які знаходяться у м....
Детальніше
Консультації

Доброго дня! Підприємство ліквідується, ухвалою суду зобовязано голову ліквідаційної комісії передати документи підприємства до архіву. Який порядок передачі документів в архів та у якому вигляді?

Детальніше

Які документи необхідно брати із собою при прийомі на роботу, якщо я офіційно працевлаштовуюсь вперше?

Детальніше
Проекти
Клієнт:
Державний міжнародний аеропорт "Бориспіль" Адвокатська група України виграла тендер на надання юридичних послуг Державному міжнародному аеропорту "Бориспіль" у 2008 році.
Детальніше
Клієнт:
ТОВ "Єдина торгова система-Киев" оскарження податкових повидомлень ДПІ Адвокатська група України представила інтереси ТОВ «ЄТС-Київ», під час оскарження в судовому порядку податкових повідомлень-рішень, винесених ДПІ у Дніпровському районі м.Києва, яким компанії було визначено грошове зобов’язання на загальну суму 5 450 761,00 грн. Податкові...
Детальніше