Укладено договір про надання юридичних послуг з ТОВ "Житло-Буд"

В період дії даного договору Адвокатська група Укаріни представляла інтереси ТОВ "Житлобуд" в судах всіх юрисдикцій, а також під час проведення переговорів і укладання угод. Наші адвокати надали юридичну допомогу компанії при проведенні переговорів і укладанні угоди з ТОВ "Найс" про будівництво житлово-офісного комплексу в м. Бориспіль. Загальною вартістю прооекта понад 340 млн. грн.

Нами представлено інтереси компанії в господарських, загальних та адміністративних судах України з питань оскарження актів державної виконавчої влади, оскарження дозволу на будівництво на території Олександрівської лікарні, представлені інтереси компанії в судах з різними суб'єктами господарювання, а також під час проведення перевірок контролюючими органами, у тому числі з питань розслідування нещасних випадків на виробництві.

Переглянути всі новини
Новини компанії
18 Квітня 2013
Українцям доведеться сплачувати новий податок на нерухоме майно, який вступив в силу з 1 січня 2013 року. Відтепер власникам нерухомості, в залежності від розміру житлової площі будуть застосовуватись наступні ставки податку: 
Детальніше
25 Лютого 2014
Міжнародний кримінальний суд діє, що на підставі Римського статуту уповноважений здійснювати юрисдикцію стосовно осіб, відповідальних за найбільш серйозні злочини, що викликають стурбованість міжнародної спільноти та доповнює національні системи кримінального правосуддя - стаття 1 Римського статуту.
Детальніше
Консультації

Я працюю на підприємстві менеджером з продажу, вже вкотре, керівництво викликає на роботу у суботній день. Підкажіть, чи правомірні його дії?

Детальніше

Чи можливо продовжити відпустку по догляду за дитиною до досягнення дитиною 6 років?

Детальніше
Проекти
Клієнт:
ТОВ "Житлобуд" 15 ноября 2006 года Адвокатська група Украіни уклала довгострокову угоду з однією з провідних будівельних компаній Украіни Товариством з обмеженою відповідальністю "Житлобуд" про надання юридичних послуг.
Детальніше
Клієнт:
Державний міжнародний аеропорт "Бориспіль" Адвокатська група України виграла тендер на надання юридичних послуг Державному міжнародному аеропорту "Бориспіль" у 2008 році.
Детальніше